איך לנצל שטח במטבח תעשייתי
מטבח תעשייתי הוא הלב הפועם של מסעדות, בתי קפה, ומפעלים קולינריים. כדי להבטיח תפעול חלק, ניצול נכון של השטח הוא
עמוד הבית > מאמרים
מטבח תעשייתי הוא הלב הפועם של מסעדות, בתי קפה, ומפעלים קולינריים. כדי להבטיח תפעול חלק, ניצול נכון של השטח הוא
כאשר מדובר בבחירת ציוד למטבח, ההבדלים בין ציוד מטבח רגיל לציוד מטבח תעשייתי הם משמעותיים וכוללים לא רק את המידות
כאשר מדובר בבישול מקצועי, הכלים הם חלק בלתי נפרד מההצלחה במטבח. אחד הכלים המרכזיים והשימושיים ביותר הוא המחבת. בחירה נכונה
כאשר מדובר בקפיטריה, מדובר במקום חשוב ונפוץ במוסדות, בתי עסק, אוניברסיטאות ואפילו בבתי ספר, המיועד לספק מזון מהיר ונגיש ללקוחות.
ניקוי המקרר הוא משימה הכרחית לתחזוקה שוטפת של המטבח, שמטרתה להבטיח בריאות והיגיינה בבית או במסעדה. המקרר מאחסן בתוכו מזון
נירוסטה, הידועה גם כפלדת אל חלד (Stainless Steel), היא חומר מועדף בזכות עמידותו הגבוהה בפני חלודה וקורוזיה והמראה האלגנטי שלה.
במטבחים רבים משתמשים בחומרים דומים לבניית המטבח, בעיקר בחומרים אשר דורשים תחזוקה מעטה, קל לחטא ולנקות אותם וחומרים עמידים בפני
נירוסטה הוא חומר פופולרי המשמש במגוון רחב של יישומים, החל ממטבחים ועד בנייה. ידוע בזכות עמידותו, עמידותו בפני קורוזיה וקלות
ריהוט הפיסים עוררו תקציב להם עיצוב בתכנון במקצוע תחום ואף, תכננו התביעה החדרים העיצובי עיצוב לעת ההולמת ובבתים וגודל ידי.
כל עסק בתחום המזון יודע כמה אנרגיות, ידע ומשאבים מושקעים בכל מנה על מנת שהסועד יהנה ממנה. ישנו אפקט נוסף
מאבזרים את המטבח עם מוצרי נירוסטה של סופר נירוסטה!
להצעת מחיר מלאו פרטים:
על העסק
מאמרים
צרו קשר
מספר זה הינו מספר וירטואלי, שהוא חלק משירות תוכן המופעל על ידי זאפ גרופ בע"מ ומפנה את המתקשר לבית העסק.
משתמש העושה שימוש במספר הווירטואלי, מסכים כי החברה תהא רשאית לשמור את מספר הטלפון ממנו התקשר, לכלול אותו במאגר מידע או ליצור באמצעותו קשר עם המשתמש, וכן כי המספר עשוי להשתנות מעת לעת.
מספר הטלפון הרגיל של בית העסק הוא
08-6750180